-

Menestystarina sai jatkoa uudella HR23 Dorada -sarjalla

HR22 Dorada oli valtava menestys ja asetti vertailukohdan siirtymiselle 1D:stä 2D:hen poikkeuksellisella suorituskyvyllä houkuttelevaan hintaan. Nyt perintö jatkuu uudella HR23 Dorada -sarjalla. Tämä sarja nostaa standardia tuomalla uuden tyylikkään muotoilun, jossa estetiikka ja toiminnallisuus yhdistyvät, ja parannetut lukuominaisuudet mahdollistavat entistä nopeamman skannauskokemuksen. 

Tule mukaan seuraavaan sukupolveen HR23 -lukijalla.

Dorada on ihanteellinen lukija useisiin käyttötarpeisiin. Koska lukija lukee vaivatta 1D ja 2D viivakoodit, voidaan sillä usein korvata kaksi eri lukijaa. Käyttökohteina mm. logistiikka-ympäristöt, osto-, myynti- ja varastonhallinta, lippujen skannaukset, sekä monipuolisesti kaikki toimisto- ja teollisuusympäristöjen käyttötarpeet. 

Luotettavan Bluetooth 5.0-tekniikan ansiosta langaton yhteys pystytään ylläpitämään jopa 100m etäisyydelle.

Lukijan vain noin 200g painon ansiosta lukijalla pystytään työskentelemään vaivatta pidempiäkin aikoja käden siitä väsymättä. 2600mAh akun ansioista työskentelyaika yhdellä akulla on noin 16 tuntia (skannaus joka 6 sekunti). 

Dorada HR23 lukija on lujarakenteinen ja kestää pienet lattialle tipahtamiset ja vesiroiskeet (1.5m tiputus ja IP52 suojaus). 

Lukijan akku on helppo ladata mukana tulevalla latauskaapelilla, jonka toinen pää liitetään normaaliin USB-A-liitäntään. Lukijan akku on helposti irroitettavissa ja vaihdettavissa, joten optiona on saatavilla myös latausteline ja lisäakkuja. 

Lukijan mukana toimitetaan Smart Stand jalusta.
 

 

Ota yhteyttä myyntiimme:

addon@addon.fi
09 8789 870